ג'ימנמה
נמאס לכם להילחם בחשק למתוק? הכירו את תמצית הג'ימנמה, צמח מרפא הידוע ביכולתו לסייע בהפחתת חשק למתוק ותמיכה בבריאות המטבולית.
אז מי אתה ג'ימנמה
ג'ימנמה הוא צמח מטפס שמקורו ביערות הטרופיים של הודו ואפריקה. הוא שימש במשך מאות שנים ברפואה האיורוודית לטיפול בסוכרת ומחלות אחרות.
החומרים הפעילים העיקריים בצמח הם הג'ימנמיים Gymnemic acids, שידועים ביכולתם לעכב את הקליטה של סוכר במעיים ולהפחית את הטעם המתוק על הלשון.
מחקרים מראים שג'ימנמה עשויה לסייע בהורדת רמות הסוכר בדם על ידי שיפור תפקוד האינסולין והעלאת השימוש בגלוקוז בתאים.
ג'ימנמה יכולה לעזור להפחית את החשק למתוקים על ידי הפחתת הקליטה של מולקולות סוכר על הלשון ובכך להפחית את תחושת הטעם המתוק.
איך זה עובד?
היכולת של הג'מנמה להפחית את התשוקה לסוכר נובעת בעיקר ממרכיב שנקרא חומצה ג'ימנאמית בעל מבנה דומה למולקות הסוכר. לכן, כאשר הוא בא במגע עם הלשון, הוא נקשר לקולטני הסוכר בבלוטות הטעם ומונע התקשרות על ידי מולקות הסוכר במזון, מה שמפחית את טעם המתיקות .השפעה זו יכולה ומגבילה את הרצון והצריכה של מזונות מתוקים.
יתרונות
- מפחית חשק למתוק::הג'ימנמה עוזרת להפחית את הרצון לאכול מזונות עתירי סוכר.
- תמיכה ברמת סוכר מאוזנת: מחקרים מראים כי ג'ימנמה עשויה לסייע באיזון רמות הסוכר בדם.
- מוצר טבעי ובטוח: מופק מצמחי מרפא טבעיים וללא תוספים כימיים.
- שיפור הבריאות הכללית: תומך בתהליכים מטבוליים ובריאות העיכול.
- תגובה מיידית ולא צריך לחכות
- גורמת למזונות עתיקי סוכר, להיות פחות טעימים ולכן אוכלים משמעותית פחות
המלצות לקוחות
מחקרים
1. מחקר על השפעת ג'ימנמה על הפחתת החשק למתוק: מחקר בחן את ההשפעה של ג'ימנמה על טעם מתוק בקרב משתתפים בריאים. נמצא כי לאחר לעיסת עלי ג'ימנמה, חלה ירידה משמעותית בתחושת הטעם המתוק. המחקר הראה כי החומרים הפעילים בצמח מפריעים לקולטני הטעם על הלשון, מה שגורם להפחתה בתחושת המתיקות.
2. מחקר קליני על סוכרת סוג 2: במחקר שנערך על חולי סוכרת סוג 2, המשתתפים קיבלו תמצית ג'ימנמה במשך 18-20 חודשים. המחקר הראה שיפור משמעותי ברמות הגלוקוז בדם בצום ובמדדי סוכר אחרים, כמו גם ירידה בתלות בתרופות להורדת סוכר.
3. מחקר על רמות האינסולין: מחקר נוסף בחן את ההשפעה של תמצית ג'ימנמה על הפרשת אינסולין בקרב משתתפים עם רמות סוכר תקינות. נמצא כי נטילת תמצית הג'ימנמה גרמה לעלייה קלה ברמות האינסולין, מה שעשוי להצביע על שיפור בתפקוד הלבלב ותגובת התאים לאינסולין.
4. מחקר על השפעה מטבולית: מחקר נוסף הראה שצריכת ג'ימנמה עשויה לסייע בשיפור פרופיל השומנים בדם ולהפחית את הסיכון למחלות מטבוליות אחרות.
https://www.mdpi.com/2072-6643/14/24/5287
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32460589/
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7230589/
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/28459647/
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3592606/
אלו הם רק חלק מהמחקרים שנעשו על ג'ימנמה והשפעתו על חשק למתוק ורמות סוכר. מומלץ לעיין במחקרים .
בטיחות השימוש
הג'ימנמה נחשבת לבטוחה לשימוש, אך יש להתייעץ עם רופא לפני התחלת השימוש, במיוחד אם יש לכם מצב בריאותי קיים או אם אתם נוטלים תרופות אחרות.
כשרות
מעבדת בית המרקחת נמצאת תחת רגולציה רוקחית של נוהל 132 של משרד הבריאות – "נוהל הכנות רוקחיות במעבדת בית המרקחת". עקרון זה שצמחי מרפא שהוכנו בבית מרקחת מעמדם = תרופה (בגדר פיקוח נפש) מקובל ע"י הרבנות הראשית. אין כיום בקרה או דרישת תעודת כשרות באף בית מרקחת בארץ. ההכנה של התכשיר הצמחי נעשית בכוונה רפואית. הטעם לרוב מר והצורך בשימוש הוא תחת התוויה בריאותית – ולכן מסווג כתרופה ולא כעונג.
כל הצמחים אשר גודלו בארץ נושאים תעודת כשרות של הרבנות הראשית.כל חומרי הגלם הרפואיים הינם מיובאים (אתנול, גליצרין וכו) הינם כשרים עם תעודות.אין כל חומר או תהליך הכולל חומרים מן החי שאינם כשרים.
חומרי עזר נוספים (דבש, סירופ חרובים, מולאסה, סוכר, קפסולות צמחיות בלבד) – הכל עם תעודת כשרות. ההחלטה הסופית לשימוש נתונה בידי האדם ולרוב הייעוץ עם הרב ב 99% מהמקרים מאשר למטופל שימוש בתרופה הצמחית.
אופן שימוש
יש שני אופני שימוש עיקרים
1. מהול במים לאחר ארוחה 15-20 טיפות בהתאם למשקל וגיל ואופן צריכת המתוק היומיומית
2. ישירות על הלשון 3-5 טיפות לפני שאוכלים מתוק.
טלפון עבור התיעצות לאחר קנייה.
התמצית שלנו עשויה בריכוז אופימלי והמחיר ללא מתחרים
עלות
50 מ"ל 129 ₪ עבור בקבוק אחד
199 ₪ עבור שני בקבוקים
הפתרון הטבעי שלך לשליטה בחשק לסוכר ושיפור הבריאות הכללית. הזמינו עכשיו ותתחילו במסע לבריאות טובה יותר!
להזמנה ותשלום