מרק עדשים של ענת :
 

החומרים לסיר גדול (3 ליטר בערך)
3 בצלים גדולים
קוביה גדולה של דלעת
4 קישואים
סלרי- 2 גבעולים גדולים עם העלים
חופן של כוסברה ופרוזיליה
חצי כוס עדשים אדומים
חצי כרוב לבן
3 גזרים
אופן ההכנה-
לטגן 2 בצלים ללא שמן עד הזהבה, להוסיף קוביות של כל הירקות לבצל המטוגן ולאדות כמה דקות ותוך כדי עירבוב , להוסיף מים רותחים לכיסוי הירקות ויותר, כמעט עד סוף קיבולת הסיר ולתבל בחצי כף מלח, כפית אבקת מרק בטעם עוף, חצי כפית פלפל שחור וחצי כפית חוואג׳ למרק לערבב , להנמיך את האש ולבשל חצי שעה בערך. לאחר כיבוי האש
כשהמרק חם לטחון אותו עם המוט עד לסמיכות הרצוי

© 2017 by IMCD Advertising Strategies Ltd

ליצירת קשר

טל. 09-7966144

  • Facebook
  • Instagram

קליניקה ראשית - הורד 29 א׳ רעננה

תל אביב | רעננה | ראשון לציון