Soup & Ladle

מרקים

מרק טוב מחמם את הלב

לא רק ליום חורף

Scroll Down

מרק עדשים

 

המרכיבים

לסיר גדול (3 ליטר בערך)
3 בצלים גדולים
קוביה גדולה של דלעת
4 קישואים
סלרי- 2 גבעולים גדולים עם העלים
חופן של כוסברה ופרוזיליה
חצי כוס עדשים אדומים
חצי כרוב לבן
3 גזרים


אופן ההכנה
לטגן 2 בצלים ללא שמן עד הזהבה, להוסיף קוביות של כל הירקות לבצל המטוגן ולאדות כמה דקות ותוך כדי עירבוב , להוסיף מים רותחים לכיסוי הירקות ויותר, כמעט עד סוף קיבולת הסיר ולתבל בחצי כף מלח, כפית אבקת מרק בטעם עוף, חצי כפית פלפל שחור וחצי כפית חוואג׳ למרק לערבב , להנמיך את האש ולבשל חצי שעה בערך. לאחר כיבוי האש

כשהמרק חם לטחון אותו עם המוט עד לסמיכות הרצוי

shutterstock_1239983338.jpg

מרק פטריות
 

המרכיבים

בצל‭ ‬גדול

כרובית‭ ‬גדולה

2 ‬גבעולי‭ ‬מרווה

2 ‬גבעולי‭ ‬טימין

2 ‬ליטר‭ ‬מים

2 ‬סלסלאות‭ ‬פטריות

מעט‭ ‬כורכום

מעט‭ ‬אורגנו

מעט‭ ‬כוסברה‭ ‬לקישוט‭ ‬לאוהבי‭ ‬הטעם

 

אופן‭ ‬ההכנה

טגן עם‭ ‬ספרי‭ ‬שמן‭ ‬את‭ ‬הבצל‭ ‬הקצוץ‭ ‬עם‭ ‬מים‭ ‬חמים

להוסיף‭ ‬פרחי‭ ‬כרובית‭  ‬מים‭, ‬עלים‭ ‬ומלח‭ ‬פלפל

לבשל‭ ‬הכל‭ ‬עד‭ ‬שהכרובית‭ ‬מתרככת‭. ‬להוציא‭ ‬את‭ ‬הגבעולים‭ ‬ולטחון‭ ‬את‭ ‬הכרובית‭ ‬עם‭ ‬המים‭.‬

להוסיף‭ ‬פטריות‭ ‬חתוכות‭ ‬ולבשל‭ ‬חצי‭ ‬שעה

Beetroot Soup with Eggs

מרק סלק

 

המרכיבים

בצל‭ ‬גדול

כרובית‭ ‬בינונית

2 ‬ליטר‭ ‬מים

4 ‬סלקים

1 קולרבי גדול

2 ביצים קשות

מעט‭ ‬כוסברה/פטרוזליה‭ ‬לקישוט‭ ‬לאוהבי‭ ‬הטעם

 

אופן‭ ‬ההכנה

יש לטגן עם‭ ‬ספרי‭ ‬שמן‭ ‬את‭ ‬הבצל‭ ‬הקצוץ‭ ‬עם‭ ‬מים‭ ‬חמים

להוסיף סלק, קולורבי,‭ ‬פרחי‭ ‬כרובית‭,‬ מים, ‬ומלח‭ ‬פלפל

לבשל‭ ‬הכל‭ ‬עד‭ ‬שהסלק והכרובית‭ ‬מתרככים‭.

‬להוציא את הקולורבי לטחון‭ ‬את‭ ‬הכרובית‭ ‬והסלק עם‭ ‬המים‭.‬

למזוג לקערה, לשים במרכז קולרבי חתוך לרצועות, חצי ביצה
ולקשט בכוסברה או פיטרוזליה קצוצה

Ramen Soup Bowl

מרק ראמן
 

המרכיבים

 

אופן‭ ‬ההכנה