
קינוחים
מתכונים טעימים
מי אמר שאסור לאכול עוגה
Scroll Down
בראוניז
כל בראוניז 1 כוכב
המרכיבים
1/2 כוס קמח
1/3 כוס סוכר
1/2 כפית אבקת אפיה
1 ביצה
2 כפות קקאו
2 כפות מים רותחים
כפית שטוחה של נס קפה
25 גרם חמאה
100 גרם שוקולד מריר
10 אגוזי מלך קצוצים
2 כפיות תמצית וניל
אופן ההכנה
מנפים לקערה את הקמח, הקקאו ואבקת האפיה.
שמים בקערה את החמאה והשוקולד ל 30 שניות במיקרוגל, מערבבים ומחזירים ל 30 שניות נוספות. מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה, מוסיפים את הסוכר, תמצית וניל והביצה ומערבבים.
ממיסים את כפית הקפה במים הרותחים ומוספים לתערובת השוקולד.
שופכים את תערובת הקמח לתערובת השוקולד ומקפלים על לקבלת תערובת חלקה. מכניסים לתערובת את האגוזים הקצוצים
מרפדים בנייר אפייה תבנית מרובעת 22ס״מ, שופכים לתוכה את התערובת ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות לכ-18-20 דקות. יש לבדוק בעזרת קיסם שיצא מעט רטוב
מצננים היטב וחותכים לריבועים בגודל 5/5


עוגת גבינה
לחלק את העוגה ל 20 פרוסות - כל פרוסה 1 כוכב
מצרכים
3 גביעים של גבינה לבנה 5%
2 מעדני וניל דיאט
5 כפות קורנפלור
5 ביצים
5 כפות סוכר.
אופן ההכנה
לערבב את כל המצרכים.
לשמן תבנית עגולה.
להכניס לתנור לחצי שעה 180 מעולה ואחר כך להוריד ל 150 מעלות לעוד עשר דקות.
על מנת שהעוגה לא תצא יבשה יש לשים בתנור תבנית מים
עוגיות שוקולד
כל המתכון הוא 5 כוכבים
המרכיבים
חלבון של ביצה
שקית ממתיק
2 כפות שברי שקדים / אגוזים / בוטנים
10 קוביות גדולות של שוקולד מריר
אופן ההכנה
לוקחים חלבון של ביצה, מקציפים אותו עם כפית ממתיק עד לקצף אחיד, לוקחים 10 קוביות שוקולד מריר מפוררים אותם ומוסיפים לקצף של החלבון מערבבים, מוסיפים את שברי האגוזים.
שמים נייר אפייה על התבנית ויוצרים עיגולים מהבלילה
מכניסים לתנור שחומם מראש על 150 מעלות
למשך 30-40 דקות


עוגה בחושה
כל פרוסה היא 1 כוכב
המרכיבים
1 כוסות קמח רגיל
3/4 כוס קמח כוסמין
2 סוכר וניל
3/4 כוס סוכר
3/4 כוס שמן
כוס חלב/מים
5 ביצים
2 כפות קקאו
עוגת הבית – עוגת שוקו וניל שיש ב- 5 דקות עבודה ההכנה- מערבבים את הביצים עם הסוכר – אפשר גם להקציף במיקסר. מוסיפים את כל המרכיבים
אופן ההכנה
מערבבים את כל המרכיבים (למעט הקקאו) בקערה
מעבירים חצי מהבלילה לקערה אחרת ומוסיפים את הקקאו
לאחר שקיבלנו שתי בלילותף לבנה וחומה
יוצקים את התערובת הלבנה לתבנית עגולה / אינגלישקייק
ובעדינות יוצרים את הבלילה החומה על הבלילה הלבנה
מכניסים לתנור שחומם מראש על 160 מעלות
למשך 30-40 דקות
עוגת תפוזים
כל פרוסה היא 1 כוכב
המרכיבים
כוס קמח כוסמין מלא
כוס קוקוס
שקית אבקת אפייה
3 ביצים או תחליף ביצה
כוס מיץ תפוזים סחוט טבעי בבית
3/4 כוס שמן קוקוס
3 כפות דבש
אופן ההכנה
• לערבב יחד את כל הרכיבים
להכניס את הבלילה לתבנית 20 או אינגליש קייק
• לאפות 40 דקות ב 180 מעלות
