מהי אי סבילות למזון ?
אולי אתם אוהבים מזון מסוים, אך יתכן שגופכם "אוהב" אותו פחות. הוא מייצר נגדו נוגדנים מסוג igg ומאותת באינספור דרכים שמוטב להימנע או להפחית מאותו מאכל.
בעיות עיכול, מעי רגיז, הרגשת נפיחות, לחץ כאבים וגזים, אקזמות בעור, אסטמה, מגרנות, הפרעות שינה, השמנה ביטנית, קושי בירידה במשקל, עייפות וכבדות, הן רק דוגמאות בודדות לתחושות שלא פעם אנו "לומדים" לחיות איתם, וחבל.
הסימפטומים של "אי סבילות" יכולים להופיע שעות או אפילו ימים לאחר אכילת מזון מסוים, והם משתנים מאדם לאדם.
ישנם מזונות רבים וטובים, חלקם מאד בריאים, אך הם אינם מטיבים איתנו באופן ספציפי. לכל אחד "אי סבילות" שונה למזונות מסוימים אשר גופו מתקשה לעכל.
החדשות הטובות הן, שבדיקת דם פשוטה מהאצבע, המבוצעת בקליניקה ברעננה, תוכל לאתר לאיזה מזון יש לכם "אי סבילות" ולהצביע את אותם מזונות שהם "מוקשים" - אלו המקשים על הירידה במשקל, ועל חיינו בכלל.
משם, הדרך לתפריט מדויק, אישי ובריא, מבלי לנחש ולעבור ניסוי וטעיה עד הגילוי, קצרה ולגמרי נסבלת.
